Over ons

Smartphone reparatie hoeft geen gedoe te zijn. Snel, makkelijk en moeiteloos. Dat is waar PhoneMan om draait.

Vele consumenten zijn helaas de dupe van niet professionele reparateurs die ook nog eens niet volgens de best practices werken. Wij willen met PhoneMan de markt verbeteren. Dit doen wij o.a. door het aanbieden van:

  • Gratis ophaal- & brengservice in regio Den Haag
  • Professioneel opgeleide en ervaren monteurs
  • Jaarlijks worden onze reparateurs opnieuw getraind in o.a. China
  • Investeren in duurzame oplossingen en tools
  • Jaarlijks investeren in de meest recente reparatie apparatuur
  • Mogelijkheid om mee te kijken met uw reparatie

Wij bieden tijdbesparende oplossingen. Belangrijk voor ons is dat dit nooit ten koste mag gaan van kwaliteit. Dit bereiken wij bijvoorbeeld met onze ophaal- & brengservice.

Onze focus ligt ten alle tijden op kwalitatief en efficiënt werken. Daarnaast is het belangrijk om te werken volgens de standaard best practices. Dit wordt constant verbeterd en gecontroleerd met o.a. jaarlijkse kwaliteitcontroles.

Wij zijn tevens aangesloten bij een geschillencommissie, hanteren privacy beleid conform de Europese Wetgeving en hebben ESD veilige werkruimtes. Zo weet u zeker dat uw toestel in de juiste handen is.

Team Work Discussion
Online Marketing Consulting

Uw zakelijke partner

PhoneMan is dé zakelijke partner voor uw bedrijf. Wij bieden exclusieve services aan zoals o.a. 24/7 spoedservice en betalen op rekening d.m.v. verzamelfacturen. Daarnaasst geniet u van een toegewijde aftersales team.

Garantie

Op al onze reparaties zit een garantie van 1 jaar. Uiteraard zijn val-, stoot- en waterschade uitgesloten. Indien een reparatie of vervangen onderdeel defect raakt, zonder dat er val-, stoot- of waterschade de oorzaak ervan is, dan vervangen wij dit uiteraard kosteloos voor u.

Bedrijfsgegevens

Handelsnaam: PhoneMan
Adres: Newtonstraat 148, 2562KV  Den Haag

KvK: 67366880
BTW-nr: NL856951158B01
IBAN: NL21INGB0008360169

Laten we eens kennismaken!

Contact

Telefoon: 070 22 13 174